Grillet sandwich med røget rødding, sennepscreme, syltede løg og avocado
Perfekt til kaffepausen, som frokost eller som snack på jagten.
Portioner:
6 personer
Tilberedning:
ca. 1 time
Ingredienser:
- 700 g røget rødding
- 6 skiver sandwichbrød skåret på langs eller et helt brød til
- at skære i skiver
- 2 dl mayonnaise
- 3 tsk dijonsennep
- 3 tsk grov sennep
- 2 rødløg
- 1 dl eddike
- 2 dl sukker
- 3 dl vand
- 1 hoved sprød salat
- 3 stykker avocado
- 1 bundt dild
- 1 bundt purløg
- 1 citron
- Smør
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Bring vand, eddike og sukker i kog i en gryde indtil det er opløst. Pil løget, skær det i skiver, kom det i gryden, og lad det køle af i væsken.
- Bland mayonnaise og begge typer sennep i en skål, pres ½ citron i. Smag til med salt og peber.
- Skær fisken i grove stykker og fjern alle ben.
- Steg eller grill brødskiverne med lidt smør.
- Vask salaten og skær den i mindre stykker, del avokadoen og skær den i skiver. Lad løget dryppe af i et dørslag.
- Fordel brødskiverne, fordel salaten, og fordel sennepscremen over disse 3 skiver, som skal ligge i bunden. Fordel fisk, avocado og endelig det syltede løg. Pynt med finthakket purløg og plukkede dildkviste.
- Top med de resterende brødskiver, og pak dem ind i fedtsugende papir. Del dem i to, og du har en fantastisk snack til jagten eller frokost/ mellemmåltid.