Hjemmelavet blåbærsuppe med mandelbiscuits og let pisket flødeskum
Perfekt tilbehør till kaffen eller en snak, der varmer både hjemme og ude i naturen!
Portioner:
6 personer
Tilberedning:
ca 30 min
Ingredienser
Blåbærsuppe
- 750 g frosne blåbær
- 6 dl vand
- 2 dl strøsukker
- 2 spsk majsmel (lys jævning)
- 2 dl flødeskum
Mandelbuscuits
- 150 g mandelmasse
- 1 æggehvide
- ½ dl strøsukker
- Bagepapir
Sådan gør du:
Mandelbiskuits
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Bland mandelmasse, æggehvide og strøsukker godt sammen i en skål.
- Brug en teske eller sprøjtepose til at trykke mandelbiskutsmassen ud i små knapper på en bageplade med bagepapir. Lad der være lidt mellemrum mellem knapperne. Bag dem midt i ovnen i ca. 9-10 minutter indtil de er gyldne. Lad dem køle af.
Blåbærsuppe
- Mål vand, blåbær og strøsukker op i en gryde, og bring det i kog under omrøring.
- Lad det simre i ca. 5 minutter, blend det glat med en stavblender. Tilsæt evt. majsmel.
- Pisk fløden.