Jaguarkokkens pokébowl ”En eksklusiv og nem ret, som selv den uerfarne kok kan tilberede”
Med Jaguarkokkens pokébowl kan du nyde sund jægermad – der kan tilpasses i al uendelighed efter, hvad man har været så heldig at skyde eller fange. Her er den tilberedt med rødding, som Jaguarkokken selv har fanget. Tilbered den derhjemme, og tag den med ud i naturen.
Portioner: 6 personer
Tilberedning: ca. 1 time
Ingredienser:
- 600 g røget rødding (renset)
- 1 hoved icebergsalat
- Ris (valgfri type)
- 3 avocadoer
- 1 pakke frossen mango
- 1 pakke frosne sojabønner
- 1 knippe forårsløg
- 6 radiser
- 2 rødløg
- 3 dl mayonnaise
- 1 fed hvidløg
- ½ dl eddike 70 %
- Riseddike
- Sojasauce
- Srirachasauce
- Sukker
- Salt
- Sesamfrø
Gör så här:
1. Kog risene
Kog risene ifølge anvisningerne, og lad dem køle af. Tilsæt ½ dl riseddike, 1½ spsk. sukker, 1½ tsk. salt, 3 spsk. sojasauce, og bland det grundigt.
2. Syltede rødløg
Pil rødløgene, og skær dem midt over og derefter i skiver. Lad ½ dl eddike, 1 dl sukker og 1½ dl vand koge op under omrøring i gryde, så sukkeret opløses, og læg løgskiverne i. Afkøl blandingen, og lad den gerne stå i køleskabet for at forbedre smagen.
3. Rens fisken
Rens og del den røgede fisk i grove stykker. Ca. 100 g pr. portion
4. Sirachamayonnaise
Bland mayonnaise og finrevet hvidløg med 1½ spsk. srirachasauce, og smag den til.
5. Salat
Vask salat, radiser og forårsløg, og skær det i strimler. Skær avocadoen i tern, og tø mangostykkerne sojabønnerne op.
6. Ved servering
Begynd med at lægge 2 dl salat på/i hver tallerken/skål, fortsæt med ca. 1½ dl ris og derefter det resterende tilbehør i midten med røddingen øverst. Hæld forsigtigt srirachamayonnaisen over retten, og garnér med syltede rødløg, finskårne forårsløg, radiser og sesamfrø.
Velbekomme!