Jaguarkokkens vildtpasta til enhver lejlighed
Portioner:
6 personer
Tilberedning:
ca. 45 min.
Ingredienser:
- 600 g valgfri pasta
- 800 g vildtkød i strimler (fra valgfrit dyr)
- 500 g blandede svampe (kantareller, portabello, skovchampignoner)
- 2 peberfrugter
- 4 bananskalotteløg
- 250 g sukkerærter
- 300 g cocktailtomater
- 1 fed hvidløg
- 3 dl piskefløde
- 3 dl vand
- 2 spsk. koncentreret kalve- eller vildtfond
- 2 spsk. soja
- 3 dl revet parmesan
- Frisk persille (garnering)
- 1 spsk. tørret timian
- Salt
- Peber
- Spiseolie
Simon Linjamaa
JAGUARKOKKEN
– En lækker ret, der passer til enhver lejlighed! Dette er en af mine yndlingsretter, der er utroligt hurtig og nem at tilberede – både derhjemme og i jagthytten.
Held og lykke i køkkenet og velbekomme!
Sådan gør du:
- Bring en stor gyde med vand tilsat salt i kog.
- Skær kødet i strimler, og skær svampene i dele eller skiver.
- Hak løgene, skær peberfrugterne i skiver, og hak hvidløget fint. Halvér tomaterne, og skær sukkerærterne i strimler.
- Steg svampene møre, tilsæt løg og hvidløg, salt, peber og timian, og lad det stege med. Hæld det over i en gryde.
- Tilsæt fond, vand og fløde. Bring det i kog.
- Steg kødstrimlerne, og krydr dem med salt og peber. Hæld dem over i gryden.
- Læg pastaen i gryden, og kog den ifølge instruktionerne på pakken.
- Når der er ca. 10 min. tilbage af pastaens kogetid, hælder du tomaterne og peberfrugterne i gryden med kødstrimlerne, og lader det koge med.
- Når pastaen er klar, lægger du også sukkerærterne i gryden med kødet og tilsætter soja. Bring det i kog.
- Riv parmesanen, og servér.
TIP! Anret det på en tallerken med pasta nederst og pastasauce ovenpå, og afslut med parmesan. Garnér med persillekviste.